«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

تهدید بن گویر به استعفا از دولت نتانیاهو

تهدید بن گویر به استعفا از دولت نتانیاهو وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی با وجود همه باجگیری‌ها از کابینه بنیامین نتانیاهو، به استعفاء طی چند ماه آینده تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 04
کد خبر: ۱۷۱۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی با وجود همه امتیازاتی که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به او و همقطاران افراطی‌اش داده، از سیاست‌های کابینه انتقاد کرد و به استعفا طی چند ماه آینده، تهدید کرد.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع آگاه نزدیک به بن گویر اعلام کرد: «وی به شدت از سیاست‌های کابینه، اهمال آن در قبال پاسخ به نوار غزه و به تاخیر انداختن تخلیه [روستای] "الخان الاحمر" در منطقه C واقع در کرانه باختری انتقاد می‌کند».

رژیم صهیونیستی سالهاست که به تخریب این روستا تهدید می‌کند اما سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و فعالان حقوق فلسطینی‌ها، با تکیه بر قطعنامه‌های صادره، بارها این رویکرد را محکوم کرده‌اند. تل‌آویو مدعی است که ساکنان این روستا، بدون مجوز قانونی اقدام به ساخت و ساز کرده‌اند. امری که ساکنان روستای الخان الاحمر آن را تکذیب می‌کنند. نزدیک به ۱۹۰ فلسطینی از یکی از عشائر بدوی فلسطین از اوایل سالهای دهه پنجاه قرن پیش، پس از کوچ اجباری از منطقه النقب واقع در اراضی اشغالی ۱۹۴۸، در این روستا سکنی گزینه‌اند. 

به گفته این منابع که کانال ۱۳ اسامی آنها را فاش نکرد، این وزیر تندروی صهیونیست به افراد نزدیک به خود اطلاع داده؛ «در صورتی که نتوانم ظرف مدت هشت ماه آینده، تغییر مهمی در پرونده‌های مذکور در دولت ایجاد کنم، استعفاء خواهم کرد».

به ادعای این منابع، «بن گویر بر این باور است که در تلاش برای ایجاد تغییر، شرکایی دارد».

گفته می‌شود که کابینه نتانیاهو آمادگی و تمایل برای ایجاد این تغییرات را دارد و بن‌گویر در این رویکرد تنها نیست. ضمن این‌که این وزیر صهیونیست در حال حاضر نیز از تحرکات و اقداماتی که در کابینه‌های پیشین رژیم صهیونیستی صورت نگرفته، از جمله پلمپ منازل فلسطینی‌های مجری عملیات‌های مقاومتی علیه رژیم صهیونیستی  و صدور مجور برای حمل اسلحه هزاران شهروند صهیونیست راضی است.

پیشتر نیز رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرده بودند که بن گویر تصمیم به تخریب روستای فلسطینی نشین الخان الاحمر در شرق قدس اشغالی گرفته است. این روستا در شرق کرانه باختری رود اردن و در نزدیکی دو شهرک صهیونیست‌‌نشین قرار دارد و ساکنان این زاغه نشین، عمدتا با دامداری زندگی خود را سپری می‌کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار